Mijn naam is
Will B. Frank

Ik zorg voor de funding van uw vastgoed van bemiddeling en advies tot Funding Partner voor vastgoedprofessionals door Direct Acces to Capital van relevante financiers en investeerders.

Vastgoed ondernemers

Will B. Frank realiseert al sinds haar oprichting in 2017 financieringen en Funding Partnerships uiteenlopend van € 500.000,- tot € 100.000.000,- voor een groeiende groep professionele vastgoedondernemers en ontwikkelaars.

Heeft u een haalbare vastgoedpropositie? Dan vinden wij samen de beste financiële oplossing. Will B. Frank heeft toegang tot vrijwel alle vastgoedfinanciers en alternatieve investeerders die actief zijn op de Nederlandse markt. We hebben hun informatiebehoefte, aanvraagproces, risicobereidheid en pricing vastgelegd in een digitaal profiel. Daarmee kunnen we snel inschatten of we de juiste match kunnen maken.

Biedt de reguliere vastgoedfinancier bijvoorbeeld geen goede oplossing? Dan focussen we op onze flexibele Funding Partners. Dit zijn private equity investeerders, family offices en vermogende particulieren. Zij kunnen achtergestelde leningen verstrekken of participeren in uw project of belegging.

Daarnaast zorgen we -desgewenst- ook voor actueel inzicht en beheer van uw lopende leningen en zijn wij uw aanspreekpunt in Funding Partnerships.