Mijn naam is
Will B. Frank

Doet u het vastgoed, dan doen wij de funding!

Over ons

Will B. Frank Debt Brokerage & Advisory is in 2017 opgericht door Krijn Kleemans. In 2021 is Ralf Gijselaers toegetreden als partner. De letterlijke vertaling van de bedrijfsnaam is ik zal eerlijk zijn”. Will B. Frank is een betrouwbare en zeer ervaren financieringspartner voor zowel de kleine professionele vastgoedbelegger en ontwikkelaar, de ondernemer die zijn eigen bedrijfspand wil financieren als de grote vastgoedbelegger en/of ontwikkelaar. We hebben toegang tot meer dan veertig reguliere vastgoedfinanciers en via Will B. Frank Alternative Funding Solutions kunnen we alternatieve financieringsoplossingen bieden, indien we een risicomatig acceptabele financieringsbehoefte niet bij onze reguliere financiers kunnen onderbrengen.  

Krijn Kleemans heeft bij ING Real Estate Finance en FGH Bank jarenlang bijgedragen aan het financieren van commercieel vastgoed. Met zijn netwerk, gedegen kennis en ervaring op juridisch, economisch, analytisch en processueel gebied en zijn creativiteit realiseert Krijn elke denkbare vastgoedfinanciering.

Pasfoto Krijn Kleemans
Krijn Kleemans LLM MSc.

Ralf Gijselaers heeft zijn vastgoedfinancieringskennis en -ervaring opgedaan bij ING Real Estate Finance, FGH Bank, RNHB, Mogelijk en Nestr. Graag zet Ralf zijn kennis, ervaring en netwerk ‘hands-on’ in om uw financieringsvraag te realiseren.

Ralf Gijselaers MSc. MSRE